Spring til indhold

Mød holdet

Vi er et hold på otte meget forskellige personer, der alle er drevet af ønsket om at se virksomheder vækste og mennesker udvikle sig. 

Det er med udgangspunkt i teknologi og it – men altid med mennesker i centrum. 

Læs mere om holdet:

Hos IPA innovation omsætter Morten virksomheders potentialer til konkrete it-løsninger, som IPA-teamet bag ham udvikler.

Morten kan overskue de indviklede sammenhænge mellem data og forretning og bygge systemer, som optimerer driften og giver mulighed for at tilbyde nye ydelser og produkter.

Hans motivation ligger i at finde løsninger, hvor andre har givet op, fordi det er for komplekst og uoverskueligt. Det har blandt andet resulteret i flere portaler og platforme, der samler data og omsætter dem til informationer, medarbejderne kan effektivisere deres arbejde ud fra. 

Hos IPA innovation arbejder Rasmus med digitalisering og automatisering af arbejdsprocesser. 

Rasmus har mange års erfaring med at digitalisere og automatisere arbejdsprocesser. Det har betydet, at medarbejdere i forskellige brancher kan skabe mere værdi og levere bedre service, fordi de rette it-værktøjer gør deres arbejde nemmere og mere effektivt.

Han analyserer virksomheders arbejdsprocesser og lægger en strategi for, hvad digitaliseringen skal indeholde, og hvordan implementeringen skal foregå. Drivkraften for ham er samarbejdet med virksomhederne og opleve, hvordan løsningen optimerer dem og gør en positiv forskel for de daglige brugere.

Hos IPA innovation arbejder Jacob med iværksætteri og forretningsudvikling.

I IPA innovation er Jacob den person med de mest varierende opgaver. De spænder vidt fra daglig ledelse, projektstyring, salg og økonomi.

Med en baggrund som automekaniker og maskiningeniør er Jacob dog først og fremmest opfinder – i starten af hardware som for eksempel biometristationer, men i dag er han opfinder af forretningskoncepter og virksomheder. Han udnytter sin tekniske baggrund og viden om digitalisering til at hjælpe iværksættere og virksomheder med at udvikle nye forretningsområder og -metoder, som fremtidssikrer virksomhederne.

Hos IPA innovation arbejder Peter med både frontend og backend, men altid med fokus på brugeroplevelsen.

Peter arbejder primært med frontend- opgaver og med at få it-løsningerne til at fungere i samspillet med brugerne. Men han løser også opgaver inden for backend i udviklingen af systemer, hvor data bliver indsamlet og bearbejdet, så de kan anvendes til at optimere driften og skabe grundlag for nye serviceydelser. Derudover er Peter med til at vurdere, hvordan software og digitalisering kan understøtte nye forretningskoncepter og omsætte ideerne til konkrete strategier, der fungerer teknologisk i praksis.

Succeskriteriet for Peter er, at løsningen fungerer teknisk korrekt samtidig med, at brugeroplevelsen er i top.

Thomas er IPA innovations ekspert inden for sikring og komplicerede tekniske anlæg.

IPA innovation har i et partnerskab med to andre virksomheder skabt TPA solutions, som sikrer bygninger i ind- og udland og står for opsætningen og vedligeholdelsen af adgangskontrol og videoovervågning. Det er her, Thomas primært bruger sin tid og projekterer leverancer, dimensionerer anlæg, rådgiver om løsninger og produkter, udarbejder dokumentation og rapporter – og meget mere.

Med en baggrund som mekaniker er Thomas ikke bange for at skille komplicerede tekniske anlæg ad og samle dem igen, hvis det er det, der skal til for at give brugerne den bedst mulige løsning.

Hos IPA innovation arbejder Karina med administration og kommunikation. 

Inden for it taler man om frontend og backend, hvor frontend handler om det, man kan se udefra, og backend er det bagvedliggende, hvor strukturen og processerne bliver skabt og vedligeholdt. I IPA innovation udgør Karina backend-delen: Hun er med til at bygge systemer op fra Excel-ark til SharePoint-lister og har med alt lige fra HR til regnskab, korrekturlæsning, research og kommunikation at gøre.

Hun er drevet af, at IPA innovation når bredere ud med sit budskab om, at it og digitalisering er værktøjer, der kan anvendes til at skabe mere overskud og flere ressourcer på både et menneskeligt og et økonomisk plan.

Katrine er drivkraften bag IPA innovations projekter, både internt og i forhold til kunder. 

IPA innovations projekter bliver fulgt sikkert til dørs af Katrine, som varetager processen fra den indledende fase til den afsluttende implementering og idriftsættelse. 

Katrine formår at bevare roen, selv når hun har travlt med flere projekter – som for eksempel når hun i søstervirksomheden TPA solutions står for at systematisere og kvalitetssikre arbejdet med at sende medarbejdere ud i hele verden for at levere tekniske løsninger inden for sikring og it- samt datainstallationer. 

Hun er en handlekraftig person, der kan lide komplekse problemstillinger, og som trives i spændingsfeltet mellem strategisk planlægning og konkret eksekvering. 

En uundværlig del af dagligdagen er Annette, som sørger for, at frokosten kommer på bordet, og blomsterne bliver vandet. 

Med Annette på kontoret er der altid mad i køleskabet, og frokosten er parat hver dag kl. 12.

Hun er IPA innovations’ fe, som tager sig af de praktiske ting, som er nødvendige for, at en arbejdsplads fungerer, men som kan være svære at nå i dagligdagen. 

Udover det bidrager Annette også til den gode stemning med sit gode humør og positive livsindstilling. 

Et udpluk af vores kunder

HER FINDER DU OS

IPA innovation ApS

Nørregade 8
DK-4100 Ringsted

CVR: 41201444

Telefon +45 75 75 11 11
E-mail mail@ipa.dk