Mød holdet

Vi er et hold på syv meget forskellige personer, der alle er drevet af ønsket om at se virksomheder vækste og mennesker udvikle sig. 

Det er med udgangspunkt i teknologi og it – men altid med mennesker i centrum. 

Læs mere om holdet:

Hos IPA innovation omsætter Morten virksomheders potentialer til konkrete it-løsninger, som IPA-teamet bag ham udvikler.

Morten kan overskue de indviklede sammenhænge mellem data og forretning og bygge systemer, som optimerer driften og giver mulighed for at tilbyde nye ydelser og produkter.

Hans motivation ligger i at finde løsninger, hvor andre har givet op, fordi det er for komplekst og uoverskueligt. Det har blandt andet resulteret i flere portaler og platforme, der samler data og omsætter dem til informationer, medarbejderne kan effektivisere deres arbejde ud fra. 

Hos IPA innovation arbejder Rasmus med digitalisering og automatisering af arbejdsprocesser. 

Rasmus har mange års erfaring med at digitalisere og automatisere arbejdsprocesser. Det har betydet, at medarbejdere i forskellige brancher kan skabe mere værdi og levere bedre service, fordi de rette it-værktøjer gør deres arbejde nemmere og mere effektivt.

Han analyserer virksomheders arbejdsprocesser og lægger en strategi for, hvad digitaliseringen skal indeholde, og hvordan implementeringen skal foregå. Drivkraften for ham er samarbejdet med virksomhederne og opleve, hvordan løsningen optimerer dem og gør en positiv forskel for de daglige brugere.

Hos IPA innovation arbejder Jacob med iværksætteri og forretningsudvikling.

I IPA innovation er Jacob den person med de mest varierende opgaver. De spænder vidt fra daglig ledelse, projektstyring, salg og økonomi.

Med en baggrund som automekaniker og maskiningeniør er Jacob dog først og fremmest opfinder – i starten af hardware som for eksempel biometristationer, men i dag er han opfinder af forretningskoncepter og virksomheder. Han udnytter sin tekniske baggrund og viden om digitalisering til at hjælpe iværksættere og virksomheder med at udvikle nye forretningsområder og -metoder, som fremtidssikrer virksomhederne.

Hos IPA innovation er Thomas med til at afklare virksomheders behov og udtænke og kode it-løsninger, der passer til behovet.

Thomas er med fra starten i planlægningsfasen og kombinerer sin sans for struktur med sit overblik og sine evner inden for kodning, når løsningen skal laves i praksis.

Han elsker en god udfordring, så jo mere komplekse problemstillinger, jo bedre. Målet er en digital løsning, som skaber værdi for brugerne. Og en god løsning er ikke bare, at brugerne har fået det, som de spurgte efter – det er vigtigt, at løsningen er fremtidssikret og lavet på en måde, så det er muligt at bygge videre på den senere, hvis behovet ændrer sig.

Meyn er IPA innovations ekspert inden for komplicerede tekniske anlæg. 

IPA innovation har i et partnerskab med to andre virksomheder skabt TPA solutions, som sikrer bygninger i ind- og udland og står for opsætningen og vedligeholdelsen af adgangskontrol og videoovervågning. Det er her, Thomas primært bruger sin tid og projekterer leverancer, dimensionerer anlæg, rådgiver om løsninger og produkter, udarbejder dokumentation og rapporter – og meget mere.

Med en baggrund som mekaniker er Thomas ikke bange for at skille komplicerede tekniske anlæg ad og samle dem igen, hvis det er det, der skal til for at give brugerne den bedst mulige løsning.

Hos IPA innovation arbejder Peter med både frontend og backend, men altid med fokus på brugeroplevelsen.

Peter arbejder primært med frontend- opgaver og med at få it-løsningerne til at fungere i samspillet med brugerne. Men han løser også opgaver inden for backend i udviklingen af systemer, hvor data bliver indsamlet og bearbejdet, så de kan anvendes til at optimere driften og skabe grundlag for nye serviceydelser. Derudover er Peter med til at vurdere, hvordan software og digitalisering kan understøtte nye forretningskoncepter og omsætte ideerne til konkrete strategier, der fungerer teknologisk i praksis.

Succeskriteriet for Peter er, at løsningen fungerer teknisk korrekt samtidig med, at brugeroplevelsen er i top.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Hos IPA innovation arbejder Karina med administration og kommmunikation.

Inden for it taler man om frontend og backend, hvor frontend handler om det, man kan se udefra, og backend er det bagvedliggende, hvor strukturen og processerne bliver skabt og vedligeholdt. I IPA innovation udgør Karina backend-delen: Hun er med til at bygge systemer op fra Excel-ark til SharePoint-lister og har med alt lige fra HR til regnskab, korrekturlæsning, research og kommunikation at gøre.

Hun er drevet af, at IPA innovation når bredere ud med sit budskab om, at it og digitalisering er værktøjer, der kan anvendes til at skabe mere overskud og flere ressourcer på både et menneskeligt og et økonomisk plan.

FIND OS HER

IPA innovation ApS

Nørregade 8
DK-4100 Ringsted

CVR: 41201444

Telefon +45 26 84 80 80
E-mail mail@ipa.dk

VORES KUNDER