Spring til indhold

Om os

At se mennesker vokse og virksomheder vækste – det er det, som driver os

Vi er et blandet team af programmører, teknikere, software- og forretningsudviklere. Vi kunne godt ryste en masse tekniske ord ud af ærmet, som beskriver vores kompetencer til at digitalisere og automatisere arbejdsgange, men i stedet vil vi hellere fokusere på det, som virkeligt optager os:

  • At hjælpe iværksættere og virksomheder videre med gode ideer til nye ydelser og produkter
  • At give medarbejdere tid til at fokusere på det, de er gode til ved udvikle it-værktøjer, der understøtter deres arbejde

Din sparrings- og samarbejdspartner

Hos IPA innovation har vi det svært med at tale om kunder. For os er dem, vi arbejder for, nemlig mere samarbejdspartnere, som vi lærer at kende, og som vi sparrer med for at opnå et fælles mål: At skabe værdi, udvikling og nye fremtidsperspektiver.

Vil du gerne udnytte teknologiens muligheder, ser vi din ide og din virksomhed udefra og fra forskellige perspektiver – men altid med udgangspunkt i, at det skal give mening for de mennesker, som skal bruge teknologien.

Vores forskellighed – din fordel

Vi vil ikke påstå, at vi er verdensmestre i programmering eller design af software. Til gengæld er vi gode til at se potentialet i ideer og omsætte dem til strategier og konkrete produkter og ydelser, som bringer din virksomhed videre til det næste niveau.

Det er vores stærke side, fordi vi med vores kombination af fagligheder og erfaringer supplerer hinanden godt. Vi overlapper og bidrager med hver vores perspektiver, når vi skal løse en opgave. Det er en fordel for dig, fordi du kan være sikker på, at vi ser på din virksomhed fra alle vinkler.

Vores værdier

Ideen til IPA innovation blev født på en vindomsust strand i 2019. Her fandt vi – Morten, Rasmus og Jacob – ud af, at vi havde de samme ønsker for fremtiden, som vi kunne nå længere med sammen end hver for sig.

Derfor er IPA innovation bygget på de samme værdier om udvikling og fællesskab:

  • Udvikling, fordi det skaber nye muligheder og frisætter menneskers potentiale
  • Fællesskab, fordi det understøtter nye ideer og bedre løsninger

Vi tror på, at alle mennesker skal have de samme muligheder for at leve det liv, de ønsker. Udvikling i den sammenhæng bidrager til at skabe de muligheder, og i fællesskabet opstår der flere ideer og innovative løsninger, som baner vejen for udviklingen.

I dagligdagen kommer vores værdier til udtryk ved, at vi bruger vores kompetencen inden for it og teknologi til i samarbejde at skabe og drive innovationsprocesser, der fører udviklingen med sig.

Vores mission

Vi skaber bæredygtige forretninger og meningsfulde løsninger gennem anvendelse af it og teknologi og via samarbejde og partnerskaber.

Vores vision

Vi vil være den mest attraktive virksomhed og samarbejdspartner inden for digitalisering, forretningsudvikling og innovation.

VORES KUNDER

Bag IPA innovation står:

IPA innovation - Morten Louw Nielsen

Morten Louw Nielsen

Partner og løsningsansvarlig

IPA innovation - Rasmus Rønne

Rasmus Rønne

Partner og digitaliseringsekspert

IPA innovation - Jacob Munk

Jacob Munk

Partner og innovationsekspert

FIND OS HER

IPA innovation ApS

Nørregade 8
DK-4100 Ringsted

CVR: 41201444

Telefon +45 75 75 11 11
E-mail mail@ipa.dk