Spring til indhold

KARRIERE

En arbejdsplads for alle

IPA innovation arbejder med at optimere og skabe nye virksomheder ved at bruge it og teknologi til at finde på nye løsninger og forretningsmuligheder. 

Det er teknologien, der er udgangspunktet, men det er altid med mennesket i centrum – og det gælder også for IPA som arbejdsplads.

Vi har en høj faglig stolthed, men det må gerne være sjovt at gå på arbejde, og det skal være muligt at kombinere jobbet med familieliv og fritidsinteresser. 

Vores kompetencer og profiler er meget forskellige, og det skaber en god synergieffekt i arbejdet med at udvikle de bedste løsninger for vores kunder.

IPA innovation - sammen fra ide til løsning

Uopfordrede ansøgninger

Vi er altid interesserede i at høre fra dygtige mennesker med en baggrund inden for it, softwareudvikling, automatisering og innovation, så du er velkommen til at sende os dit CV og en motiveret ansøgning.

Skriv, hvilken type af stilling du er interesseret i, hvad du har af kvalifikationer og erfaringer, og hvorfor du gerne vil arbejde hos os. 

Følg også vores sider på LinkedIn og Facebook, hvor du kan holde øje med, om vi søger nye medarbejdere.

Om at arbejde hos IPA innovation

IPA innovation - konceptworkshop i ideværkstedet

Vi arbejder med forretningsudvikling og effektivisering af arbejdsprocesser ved hjælp af it og digitalisering. 

Som medarbejder hos os er du med til at levere løsninger, hvor der er fokus på brugerne af de løsninger, vi leverer, og hvor vi hele tiden har øje for de muligheder for nye produkter og ydelser, som teknologien kan være med til at skabe. 

Vi lægger vægt på at være en arbejdsplads, hvor vores medarbejdere oplever faglige udfordringer samtidig med, at der er plads til familieliv og fritidsinteresser. Derfor har vi flekstid og mulighed for hjemmearbejde efter aftale.

"Det er både fagligt udfordrende og sjovt at arbejde hos IPA. Jeg kan lide at udvikle nye systemer, som skaber værdi for brugerne, og det er motiverende at være en del af et hold, hvor vi supplerer hinanden og arbejder fokuseret på at skabe de bedste løsninger for vores kunder. Samtidig er IPA innovation et sted, hvor der også er tid til at grine sammen, som når vi for eksempel tæver hinanden i padel."
IPA innovation - Peter Lærke Lorentzen
Peter Lærke Lorentzen
UX-specialist og udvikler