Header Image
Link til forside

WEBINAR

Kom besparelserne i forkøbet med et ROBUST beredskab

IPA inviterer jævnligt, ledere fra ældreområdet, til eksklusivt gratis webinar:
Dit tidsforbrug: 1 time.

Er du leder i den kommunale forvaltning - inden for ældreplejen? Og kan du afsætte én time i kalenderen - på dit eget kontor - til nye input og inspiration - sammen med en udvalgt, mindre gruppe af ledere i samme båd?

Så meld dig til IPA’s webinar: Kom besparelser i forkøbet med et ROBUST beredskab.

På én time vil en erfaren organisationskonsulent være vært og guide gruppen igennem centrale spørgsmål, overvejelser og diskussioner i det kommunale organisationslandskab.

Du risikerer blot at blive klogere - og få ny inspiration til at tage kontrol,  inden andre gør det.

Målgruppe: Ledere i kommunal ældrepleje på forvaltningsniveau.

Hvorfor: Som leder i plejesektoren kan man have brug for at få nye input, inspiration og en mulighed for at høre om paradokser og synspunkter i et fagligt ”frirum” med andre i samme situation. Det får du i IPA’s gratis webinar.

Hvordan: Book én time i din kalender, hjemmefra dit eget kontor, og få værdifuld inspiration og dialog med andre ledere om vigtige problemstillinger. Du skal bare være klar med computer (og headset med mikrofon). Vi guider dig igennem opkobling.

 

Webinarleder er Nic Thielsen

Nic er en af IPA's erfarne konsulenter, der har arbejdet såvel i nationale, som globale virksomheder. Nics ekspertiseområder omfatter bl.a.: Strategi og forretningensudvikling, organisationsforandringer, projektledelse samt Team Performance

Webinarinvitation udsendes pr. nyhedsbrev fra IPA. Vil du høre mere så ring til os på 26 33 86 00

Du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev her