Header Image
Link til forside

MUS samtaler

Er MUS samtaler en tidskrævende faktor eller en effektiv investering?

MUS er en obligatorisk del af ledelsesopgaven i offentlige organisationer og en opgave, der også er i de fleste private virksomheder er kommet for at blive. Men mange oplever samtalen som et nødvendigt onde og som spild af tid.

Men griber du MUS an på den rette måde, er det et effektivt ledelsesværktøj, hvor resultaterne af samtalen står mål med indsatsen. Kurset MUS - Effektive medarbejdersamtaler revitaliserer jeres MUS-samtaler med nyttige samtaleværktøjer og teknikker, som inddrager og motiverer den enkelte medarbejder i mål, egne midler og proces.

Om kurset

På dette kursus trænes du i samtalens kommunikative værktøjer. Du lærer at styrke planlægning af samtalen, så resultatet står mål med intention og indsats. Udgangspunktet for træningen er indholdet i samtalen. Hvad er relevant og hvad er ikke relevant, hvor privat må samtalen være, hvordan stiller man krav på en motiverende måde, og hvordan sikrer man at den gensidige respekt opretholdes?

Det er lederens opgave både at styre processen og tage del i indholdet. Samtidig er det vigtigt at lederen både kan lytte og udtrykke sig tydeligt og præcist. 

Vi arbejder bl.a. med følgende: