Header Image
Link til forside

Skræddersyede kurser og forløb

IPA tilbyder adgang til et bredt udbud af kurser og rådgivning:

Vi lægger stor vægt på at analysere og afklare behov, ønsker og forventninger hos organisationen, inden I lægger jer fast på bestemte kurser. På den måde sikrer vi, at I får det bedst mulige udbytte - og ikke ender med en standardløsning.

Derfor afholder vi et forløb, hvor vi afklarer, hvor organisationens største udfordringer ligger. Sådan sikrer vi, at det valgte kursus/proces bliver et redskab til at igangsætte og gennemføre en positiv forandringsproces med afsæt i organisationens DNA.

På baggrund af samtaler og eventuelle analyser kortlægger IPA status og behov i jeres organisation og giver et forslag til et udviklings- og kursusprogram. Det kan involvere både ledere og medarbejdere i forskellige afdelinger og på forskellige niveauer.

Vi lægger stor vægt på sammen med jer at få lagt en effektiv plan, der er realistisk tilpasset til økonomi, daglig drift og administration.

Det er ikke en trylleformular. Men vi bruger vores erfaring gennem mange år til at sammensætte det rigtige forløb for organisationen, der sikrer bedst værdi i forhold til investeringen i uddannelse.

Kontakt os gerne for inspiration, sparring, rådgivning eller et uforpligtende konsulentbesøg. Vi står klar til at hjælpe dig.

Læs nærmere om hver enkelt af vores kurser og processer under kursustilbud i menubjælken.